Annemarie Dumpel

Stress & burn-out coaching

Zoek jij een stress & burn-out coaching in de buurt van Den Haag of Rotterdam?

Gelukkig zijn en je fit en vitaal voelen. Dat wil toch iedereen? Soms zitten stressklachten dit in de weg. Dan ben je moe, gestresst en gespannen. Weet je niet hoe je hieruit komt? Met stress & burn-out coaching help ik je van deze klachten af. Door jaren lange praktijkervaring heb ik mij volledig gespecialiseerd in burn-outs. Ik maak een stappenplan en we zorgen dat jij weer weer energie en zin krijgt in alles wat je doet.

Stress & burn-out coaching

NOLOC geregistreerd

Al honderden mensen geholpen

Meer dan 25 jaar ervaring

Is stress & burn-out coaching iets voor mij?

Herken jij jezelf hierin?

Ben jij moe of voel je je uitgeput?

Weet jij niet hoe je het piekeren moet stopzetten?

Ben je snel geïrriteerd?

Voel je je gejaagd of rusteloos?

Ben je vergeetachtig?

Kun jij je niet meer concentreren?

Dan is dit het moment om te kiezen voor stress & burn-out coaching!

Met intensieve en persoonlijke coaching werk ik met jou aan een beter leven na je burn-out. De (negatieve) ervaring die je hebt opgedaan ga je omzetten in een kracht!

Annemarie Dumpel

Stress- & burn-out coaching

Slaapdeskundige

Loopbaancoach

Mijn persoonlijke loopbaan

Vanaf 1993 was ik personeelsadviseur. In deze functie hield ik mij bezig met ziekteverzuim-begeleiding, loopbaancoaching, werving- en selectie en opleidingen. Vanaf 2017 werk ik in mijn eigen bedrijf.

Ik heb meerdere opleidingen gevolgd waaronder een opleiding in stress & burn-out coaching. Het is belangrijk om je te blijven ontwikkelen en ik krijg er energie van.

Waar word ik blij van?

Voor mij is het mijn antwoord hierop helder. Ik ben blij als mensen weer energie krijgen, terugkomen in hun kracht en weer plezier hebben in alles wat ze doen. Want dat is het allerbelangrijkste.

Wat komt aan bod bij stress & burn-out coaching?

1

We starten met een proefsessie

In dit gesprek leren we elkaar kennen en verkennen we jouw coachvraag. Na dit gesprek beslissen we of we met elkaar een traject aangaan en op welke manier.

2

Wat waren jouw stressbronnen?

In deze fase maken we een analyse van stressklachten en stressbronnen. We kijken naar:

 • Stresshistorie, verloop van je klachten
 • Je stressbronnen werk en privé en je energiegevers en energievreters
 • Je dagstructuur

3

Start van jouw herstel

In de derde fase werken we aan het herstellen van jouw energie en je fysieke conditie en we kijken naar:

 • Je slaap
 • Je voeding
 • Je leef- en werkgewoonten
 • Je beweging
 • Je ontspanning
 • Piekerhygiëne

4

Hoe doe jij dat?

In deze fase van de coaching versterken we jouw van competenties en onderzoeken we hoe jij met stress omgaat. Dit omvat:

 • Wat zijn mijn belemmerende overtuigingen?
 • Hoe kom ik eraan en hoe kom ik ervan af?
 • Zo nodig werken we aan je zelfvertrouwen
 • Je leert je grenzen bewaken en wordt assertiever

5

Jouw stresscoping

Ook leer ik je omgaan met stress en emoties. Dit omvat:

 • We maken een analyse van jouw stresscoping
 • Wat voel ik? Omgaan met angst, boosheid, enzovoort

6

Wat ben ik? Wat kan ik? Wat wil ik?

We onderzoeken jouw levensmissie, talenten en drijfveren.  Dit omvat:

 • Wat zijn mijn waarden en levensmissie?
 • Welke talenten heb ik?
 • Wat zijn mijn drijfveren?
 • Welke werk past bij mij?
 • Zal ik blijven, veranderen of weggaan?

7

Resultaat

Tot slot begeleid ik je in je werkhervatting en werken we aan terugvalpreventie. Dit omvat:

 • Hulpbronnen en valkuilen bij terugkeer
 • Welke aanpassingen zijn nodig binnen het werk?
 • Leren omgaan met dagelijkse stress

Online stress & burn-out coaching

Blijf je liever thuis of is face-to-face niet mogelijk? Dan spreken we elkaar online. Je kan dan in je eigen vertrouwde omgeving blijven.

De voordelen van online coaching

 • Geen reistijd
 • In je eigen vertrouwde omgeving
 • Geen reiskosten
 • Wereldwijd bereik
 • Geen software nodig

Coaching is een waardevolle investering

Coaching is een waardevolle investering en een cadeau voor jezelf. Door middel van coaching kan je (terugkomende) problemen en vraagstukken onder handen nemen en oplossen, waardoor je weer energie en tijd krijgt voor positieve dingen. Als je weer beseft wie je bent, wat je kan en wat je belangrijk vindt, kan je de juiste beslissingen nemen op alle vlakken.

Hoeveel gesprekken heb ik nodig?

Afhankelijk van jouw situatie kan een traject van 6 – 8 gesprekken voldoende zijn Tussen de afspraken zit circa 2 weken. Deze tijd gebruik je om de zaken voor je zelf op een rijtje te zetten en om opdrachten uit te werken.

Prijzen

Coaching is een waardevolle investering.

Proefsessie 75

1e sessie van 90 minuten

1e kennismaking
ervaren of we een klik hebben
je krijgt direct al advies
voor jou kosteloos als je werkgever het traject betaalt

Particulier tarief 100

sessies van 60-90 minuten

Per sessie betalen is mogelijk
Meestal wil een werkgever betalen
Tarief voor bedrijven 145

sessies van 60-90 minuten

Als de werkgever betaalt is het tarief 145 euro per sessie (ex btw) en gaat de factuur naar de werkgever.

Waar spreken we af?

Mijn bezoekadres is: Jo Bauerlaan 11, 2642CC Pijnacker. Dit is een ongeveer een kwartier rijden vanaf Rotterdam en Den Haag.

Ben ik de juiste coach voor jou?

Graag nodig ik je uit voor een proefsessie. Na deze kennismaking beslissen we of we met elkaar een traject aangaan. Ik nodig je dan ook van harte uit om een afspraak te maken om te ervaren dat ik de juiste coach voor jou ben!

Reviews

Esther

Verpleegkundige

Ik ben bij Annemarie gestart toen ik in een zware burn-out zat. Naast meer klachten was mijn voornaamste klacht extreme vermoeidheid. Annemarie heeft een warme en praktische manier van begeleiding waardoor ik na iedere sessie met praktische adviezen naar huis ging. Het voelde veilig om alles te kunnen vertellen, ze luistert echt. Ik heb mezelf beter leren kennen en daardoor kan ik nu beter voor mijzelf zorgen. Nu heb ik meer plezier, meer energie en meer zelf vertrouwen. Mijn onzekerheid is afgenomen en heeft plaats gemaakt voor daadkracht en zelfvertrouwen. Ik ben Annemarie heel erg dankbaar!

Jami

Projectleider

Ik ben bij Annemarie geweest vanwege burn-out klachten. Ze heeft me geleerd om anders naar mezelf te gaan kijken en om te gaan met mijn emoties zonder hier over te oordelen. Door mijn emoties te accepteren voel ik me vrijer en ben ik minder gestresst. Annemarie heeft me concrete tools gegeven, die ik in de toekomt kan blijven inzetten. Ze is toegankelijk en een lieve vrouw. Ze stelt de juiste vragen en oordeelt niet. Ze kan abstracte zaken, zoals gevoelens, goed verwoorden waardoor het goed te begrijpen is.

Anouk

Adviseur

Ruim 4 maanden heb ik begeleiding gehad van Annemarie. Deze periode is voor mij heel waardevol geweest. Ik ben van totaal opgebrand naar energiek gegaan. Simpelweg door anders te doen. Het lijkt heel makkelijk maar zonder de hulp van Annemarie had ik dit niet voor elkaar gekregen. Zeker in deze Corona tijd niet. Annemarie is betrokken en staat voor je klaar. Ook buiten de sessies om had ik af en toe contact als het niet zo lekker liep en ik niet vooruit kon.

Anneke

Recruiter

De kennismaking met Annemarie vond ik heel prettig. In de coachingsgesprekken werd me duidelijk dat ik het contact met mijn gevoel behoorlijk kwijt ben geraakt. Ik heb geleerd beter voor mezelf te zorgen. Dat is wel een doorlopend proces waar ik nog niet klaar mee ben, maar waarvan ik me nu wel bewust ben. Op mijn werk neem ik meer de tijd om af en toe een kleine pauze te houden en ik voel me niet schuldig als ik iets niet af heb. In mijn vrije tijd geef ik er meer aan toe als ik moe ben. Niet meer gewoon doorgaan en over mijn grenzen gaan.

Astrid

Projectleider

Annemarie stelt de goede vragen. Ik heb van haar geleerd waar mijn patronen vandaan kwamen, hoe ze werkten en hoe ik ze kan doorbreken. Het coachtraject heeft me zelfverzekerder gemaakt en ik kijk op een andere manier naar dingen. Ik ben nu mijn werkzaamheden weer aan het oppakken en kom vast nog eens struikelblokken tegen.

Daan

Ondernemer

Ik heb Annemarie leren kennen als een open en toegankelijke vrouw. Dankzij haar professionele begeleiding, juiste tools en vaardigheden heeft ze me erg geholpen om te herstellen van mijn spanningsklachten. Annemarie is erg flexibel maar kan op het juiste moment de teugels goed aantrekken. Door haar sociale en empathische vaardigheden hebben we veel goede en fijne gesprekken gehad.

Bianca

Verzorgende

De begeleiding heeft mij stap voor stap weer in contact gebracht met wat ik echt belangrijk vind. De coaching maakt duidelijk wie je bent en wat je wil in het leven. Ik heb hierdoor mijn energie terug gevonden. Ook ben ik door de gesprekken anders gaan aankijken tegen mijn sterke kanten en kwaliteiten. Ik besef dat ik veel op wilskracht heb gedaan. Met mijn leidinggevende heb ik afspraken gemaakt over mijn werk en hierdoor heb ik nu weer veel plezier in mijn werk.

Wil je nog meer informatie?

Zoek jij een loopbaancoach?

Met loopbaancoaching help ik jou om in beweging te komen en de baan én het leven te krijgen wat bij jou past. Ik daag je uit om veranderingen door te voeren zodat je je talenten gaat gebruiken, zowel persoonlijk als voor je carrière. Kijk op https://eenbaankiezen.nl/

Zijn er vergoedingsmogelijkheden?

De vergoedingsmogelijkheden zijn afhankelijk van jouw persoonlijke situatie. Je kunt hierover gerust contact opnemen met mij. Een telefonisch contact is gratis en geeft snel meer duidelijkheid. Steeds meer werkgevers willen investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Als je uit valt door stress of burn-out betekent dit hoge kosten voor jouw werkgever. In je CAO kan een coachings- of opleidingsbudget opgenomen zijn. Je CAO kun je opvragen bij je HR-adviseur. Bij elk bedrijf is er iemand die verantwoordelijk is voor personeelszaken. Deze persoon heeft vaak een opleidings- of coachings budget dat ingezet kan worden. Als de HR-adviseur niet verantwoordelijk is voor de uitgaven voor persoonlijke ontwikkeling dan kun je dit vragen aan je leidinggevende of directeur. Voor ondernemers zijn de kosten van coaching aftrekbaar van de belasting. Deze kosten kun je opgeven als bedrijfskosten. Vraag hiervoor altijd eerst advies bij je accountant, boekhouder of belastingadviseur. Heb je een arbeidsongeschiktheidsverzekering? Dan is het vaak zo dat deze bereid is om (deels) mee te betalen aan coaching bij stress en burn-out. Coaching wordt helaas door geen enkele zorgverzekering vanuit de basisverzekering vergoed. Vanuit de aanvullende zorgverzekering is er misschien wel een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden bij je eigen zorgverzekering.

Wanneer moet ik betalen?

Particulieren die de burn-out coaching zelf betalen kunnen per sessie betalen. Er zijn geen kleine lettertjes of contracten waar je aan vast zit.

Wat kost een coach traject voor rekening van de werkgever?

Voor werkgevers reken ik 145 euro per sessie. Voor bedrijven kan er een inschatting gemaakt worden hoeveel sessies iemand nodig heeft en kan er een totaalfactuur gemaakt worden.

Wanneer spreken we af?

Sessies zijn mogelijk op: maandag 10 uur, 14:00 uur en 19:30 uur dinsdag 13:30 uur ,15:30 uur en 19:30 uur woensdag 14:00 uur, 15:30 uur en 19:30 uur donderdag 13:00 uur, 15:30 uur en 19:30 uur

Start nu met coaching

Start nu direct met een proefsessie! Na afloop besluiten we of we samen in zee gaan.

Jo Bauerlaan 11, 2642CC Pijnacker
Mail: annemarie@eenbaankiezen.nl
Telefoonnummer: +31640157825
BTW NR: NL144978945B01BA

Zeer ervaren

Meer dan 25 jaar ervaring als personeelsadviseur

NOLOC Register loopbaanprofessional

Stress & burn-out coach