Annemarie Dumpel

Loopbaancoach

Een baan kiezen en vinden

Bij outplacement en loopbaancoaching gaat het om het vinden van een nieuwe baan. Als onafhankelijke loopbaancoach help ik jou op weg om zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. Dit doe ik op basis van jouw wensen en behoeften. Hierdoor krijg je een helder zelfbeeld en inzicht in je wensen, idealen en doelen. Vervolgens vertalen we dit naar een concreet actieplan waarbij je realistische doelen stelt.

Al meer dan 100+ mensen geholpen

NOLOC erkend en TMA certified

Ruim 25 jaar ervaring met outplacement

Ontdek waar je goed in bent

Door de fijne gesprekken met Annemarie heb ik geleerd waar mijn kwaliteiten liggen en mijn sterke eigenschappen. Door het huiswerk en de oefeningen heb ik ingezien wat mijn energiegevers en –nemers zijn.

Vera

Verpleegkundige

Herken jij jezelf hierin?

Zoek je een baan waarin je talenten benut worden?

Wil je een baan die goed verdient?

Ben je ontslagen of overtollig geworden door een reorganisatie?

Kun jij veel meer aan dan dat je tot nu toe gedaan hebt?

Zoek jij vooral uitdaging in je werk?

Wil jij een baan die jou voldoening en energie geeft?

Wat is outplacement

Outplacement is begeleiding bij het zoeken van een nieuwe baan van met ontslag bedreigde werknemers. Je leert eerst om het verlies van je baan te accepteren. Daarna onderzoek je wie je bent, wat je kunt en wat je wilt. We doen dit op basis van jouw wensen en behoeften. Daarna ga je zelf naar een nieuwe baan die bij je past.

Annemarie luistert, observeert en stelt de juiste vragen tijdens haar coach-sessies. Hierbij oordeelt ze niet en stelt ze zich open voor je persoonlijke verhaal. Mij heeft het geholpen om een beeld te krijgen van wat mijn sterke eigenschappen zijn.

Taufan

Hardware Engineer

Annemarie Dumpel

Zowel loopbaancoach, carrièrecoach, loopbaanbegeleider als jobcoach

Ruim 25 jaar ervaring als personeelsadviseur en loopbaancoach

Ervaring in werving en selectie, carrièreplanning en opleidingsvraagstukken

Mijn persoonlijke loopbaan

Vanaf 1993 ben ik personeelsadviseur geweest bij o.a. een verzekeringsmaatschappij. In deze functie deed ik loopbaancoaching, werving- en selectiegesprekken en gaf ik opleidingsadviezen. In 2006 heb ik succesvol een opleiding voor loopbaanadviseur afgerond. Loopbaancoaching is mijn passie. Naast een opleiding in loopbaancoaching ben ik gecertificeerd Master Practitioner, een opleiding over communicatie en het verkrijgen van een beter zelfbewust zijn.

Waar word ik blij van?

Voor mij is het mijn antwoord hierop helder. Als loopbaancoach kan ik doen wat ik altijd al leuk heb gevonden; mensen helpen in hun loopbaan door actief en praktisch mee te denken over de volgende stap in hun carrière. Ik ben blij als mensen weer energie krijgen van hun baan en plezier hebben in hun werk. Want dat is het allerbelangrijkste.

Zeer tevreden over haar coachingstraject. Van begin tot het einde een luisterend oor. Goede adviezen en tips waar je wat aan hebt. Verstand van haar vak. Erg behulpzaam en vriendelijk. Zeker een aanrader.

Melissa

Jurist Omgevingsrecht

Samen de baan zoeken die bij je past

Solliciteren doe je niet elke dag. Ga dan niet in je eentje ploeteren, maar zoek hulp. Zo maak je veel meer kans op die felbegeerde baan. Ik begeleid je in alle fases van het sollicitatieproces en deel je opstekers en teleurstellingen. Ik help je met het beschrijven van je kwaliteiten en het verbeteren van je CV.
Jij moet bij je gesprekken steeds een goede indruk maken. Dat vreet energie. Met mij kun je je twijfel en onzekerheid delen en die gesprekken oefenen. Met kennis van de arbeidsmarkt en mijn kritische blik volg ik jou op weg naar een nieuwe baan!

Wat komt aan bod bij outplacement?

1

Stap 1

Ik begin ieder traject met een vrijblijvend intakegesprek. In dit gesprek leren we elkaar kennen en verkennen we jouw coachvraag. Na het intakegesprek beslissen we of we met elkaar een traject aangaan en op welke manier.

2

Stap 2

In deze fase kijk je achteruit en zoek je jouw rode draad. We besteden aandacht aan jouw levensloop en je maakt de balans op van je leven en je loopbaan tot nu toe. Je vindt de volgende vragen beantwoord:

 • Waardoor ben ik geworden wie ik ben?
 • Wat heb ik tot nu toe in mijn carrière gedaan?
 • Wat was leuk, wat niet? En waarom niet?

3

Stap 3

In de derde fase krijg je met de TMA-talentenanalyse een diepgaand inzicht in jouw talenten, competenties en ontwikkel mogelijkheden.
Je ontvangt een rapportage welke positief talent- en ontwikkelingsgericht is. Deze geeft je inzicht in je kwaliteiten en valkuilen waardoor je stappen kunt gaan maken in je ontwikkeling.

Wat levert een TMA-talentenanalyse op?

 • Zicht op jouw talenten die jou zo bijzonder maken.
 • Zelfvertrouwen wat helpt om jezelf te presenteren.
 • Een focus van jouw ontwikkelingsgebieden.
 • Een beeld van jouw meest ideale werkomgeving.

4

Stap 4

In deze fase van de loopbaancoaching ontdek je wat jij belangrijk vindt in werk en waar jij energie van krijgt. Ook onderzoek jij jouw belemmeringen, waardoor je tot nu toe nog niet in staat was om je wensen in praktijk te brengen. Je vindt de volgende vragen beantwoord:

 • Wat zijn mijn belemmerende overtuigingen? Hoe kom ik eraan en hoe kom ik ervan af?
 • Waar word ik blij van en wat drijft mij?
 • Hoe kan ik het plezier in mijn werk weer terugkrijgen?

5

Stap 5

Als je goed wil onderzoeken in welke beroep(en) en branche bij jouw ervaring en kwaliteiten passen, gebruiken we de beroepenschatkist in spelvorm. Hiermee wordt meteen helder in welke richting je het moeten zoeken. De beroepenschatkist leidt soms tot verrassende en onverwachte keuzes en maakt de zoektocht naar een nieuwe inrichting van de loopbaan veel gemakkelijker. In deze sessie onderzoeken we:

 • Welke branches zijn er eigenlijk allemaal en hoeveel beroepen bestaan er?
 • Welk werk past het beste bij mijn talenten?
 • In welke beroepen en branches kan ik direct starten gelet op mijn kennis en ervaring?
 • Wat zijn mijn mogelijkheden?

6

Stap 6

In de laatste fase stel je een profielschets, een persoonlijk actieplan en een helder cv op. Hierbij krijg je antwoord op volgende vragen:

 • Wat ga ik doen om mijn doel te bereiken?
 • Wat ga ik doen om in beeld te komen bij potentiële werkgevers of opdrachtgevers?
 • Hoe schrijf ik een goede sollicitatiebrief?
 • Hoe moet ik een cv maken?
 • Hoe moet ik mijn LinkedIn profiel opstellen?
 • Hoe bereid ik mij voor op een sollicitatiegesprek?

7

Resultaat

Met loopbaancoaching creëer je een helder zelfbeeld en inzicht in je wensen en idealen. Je vertaalt deze naar een concreet actieplan waarbij je realistische doelen stelt. Hierbij hou ik het eenvoudig en praktisch, omdat ik niet werk niet met ingewikkelde methoden. In het traject stel ik vragen en ik luister goed naar wat je zegt, zonder te oordelen. Daarnaast is mijn intuïtie een belangrijk en betrouwbaar instrument.

Ik begeleid je in je zoektocht naar de antwoorden op jouw vragen. Ik stimuleer je om verder te kijken dan de gebaande paden. Ik confronteer en prikkel waar nodig.

Annemarie heeft mij, als loopbaancoach enorm geholpen! In een aantal gesprekken, met ernaast huiswerk en een paar tests, heeft ze me goed laten nadenken over wat ik kan en wat ik wil.

Angelique

Junior Recruiter

Online outplacement

Spreek je liever niet face to face af? Dan coach ik jou online en op afstand. Door gebruik te maken van webcam en het internet kunnen we elkaar horen én zien.

Misschien vind je deze manier van coaching zelfs prettiger. Je bevindt je in je eigen vertrouwde omgeving. Zorg wel dat je niet gestoord kunt worden. Mijn ervaring is dat deze manier van coaching net zo effectief is als traditionele face-to-face gesprekken.

Verdere voordelen van Skype zijn:

 • Geen reiskosten, reistijd of files
 • Op je eigen plek met je eigen favoriete soort koffie/thee
 • Er zijn geen kosten aan verbonden
 • Wereldwijd bereik
 • De Skype software is gratis en eenvoudig te downloaden

Coaching is een waardevolle investering

Coaching is een waardevolle investering en een cadeau voor jezelf. Door middel van coaching kan je (terugkomende) problemen en vraagstukken onder handen nemen en oplossen, waardoor je weer energie en tijd krijgt voor positieve dingen. Als je weer beseft wie je bent, wat je kan en wat je belangrijk vindt, kan je de juiste beslissingen nemen op alle vlakken.

Bij de start van het coaching traject was ik behoorlijk stuurloos. Ik heb nooit een duidelijk beeld gehad van een ideale functie of baan. Annemarie heeft mij geholpen om meer te focussen op mijn talenten en positieve competenties maar zeker ook te leren van mijn energievreters. Met huiswerk op maat en met fijne gesprekken bleek het coaching traject een leuke en leerzame ontdekkingstocht. Ik kijk nu positiever en zekerder naar mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt en maak dankbaar gebruik van de handvatten welke Annemarie mij heeft aangereikt!

Denise

Projectleider

Hoe lang duurt outplacement

Een outplacementtraject kan 3 tot tot 12 maanden duren. Hoe lang het traject duurt hangt af van jouw situatie. Eenbaankiezen.nl biedt bij voorkeur een compact en intensief traject van 3 maanden. Als je daarna behoefte hebt aan extra begeleiding bij het solliciteren is dat mogelijk.

De tijd tussen de afspraken gebruik je om de zaken voor je zelf op een rijtje te zetten en om opdrachten uit te werken.

Prijzen

Outplacement is een waardevolle investering.

Kortingstarief 100 excl btw

sessies van circa 90 minuten

Coachgesprek plus opdrachten voor thuis op de klok kijken
Tarief voor bedrijven 145 excl btw

sessies van circa 90 minuten

coachgesprek met opdrachten voor thuis
op de klok kijken
Outplacementtraject 1200 excl btw

Voor rekening werkgever

Compact traject 3 tot 4 maanden inclusief TMA-talentenanalyse.

Aftrekken van de belasting

Je kunt outplacement als studiekosten opgeven bij de aangifte van inkomstenbelasting. A
Afhankelijk van je inkomen zijn de kosten voor zijn aftrekbaar, met uitzondering van reiskosten. Er geldt een drempel van € 250,-. Het is belangrijk de nota in één belastingjaar te betalen, anders wordt er tweemaal rekening gehouden met de € 250,- drempel. Informeer altijd bij de belastingdienst.

Annemarie haalt je bestaande talenten en mogelijkheden naar de oppervlakte. Deze bewustwording van passies en uitdagingen zijn de basis voor een volgende stap in je loopbaan. Een loopbaantraject bij Annemarie is een cadeau aan jezelf waaruit je voldoening en zingeving voor de lange termijn kan putten.

Joey

Sales Manager

Waar spreken we af?

Het heeft mijn voorkeur om in Pijnacker af te spreken. In overleg is een andere plaats of via Skype en FaceTime ook mogelijk.

Ben ik de juiste coach voor jou?

We beginnen met vrijblijvend intakegesprek. Ik nodig je dan ook van harte uit om een afspraak te maken en ervaar dat ik de juiste coach voor jou ben!

Reviews

Vera

Verpleegkundige

Door de fijne gesprekken met Annemarie heb ik geleerd waar mijn kwaliteiten liggen en mijn sterke eigenschappen. Door het huiswerk en de oefeningen heb ik ingezien wat mijn energiegevers en –nemers zijn. Ook heeft het coachingstraject (wat zeker niet nodeloos gerekt wordt) mij andere inzichten gegeven op wat voor mij belangrijk is in mijn werk. Er worden ook echt praktische handvatten aangereikt. Een aanbeveling waard!

Taufan

Hardware Engineer

Annemarie heeft mij geholpen om mijn drijfveren in mijn werk inzichtelijk te krijgen. Waar krijg ik energie van op het werk, wat zijn energienemers. Annemarie luistert, observeert en stelt de juiste vragen tijdens haar coach-sessies. Hierbij oordeelt ze niet en stelt ze zich open voor je persoonlijke verhaal. Door de diverse opdrachten zet ze je aan het werk om dit zelfinzicht te verkrijgen. Mij heeft het geholpen om een objectief beeld te krijgen van wat mijn sterke eigenschappen zijn, en welke richting ik wil opgaan. Bedankt hiervoor!

Melissa

Jurist Omgevingsrecht

Zeer tevreden over haar coachingstraject. Van begin tot het einde een luisterend oor. Goede adviezen en tips waar je wat aan hebt. Verstand van haar vak. Erg behulpzaam en vriendelijk. Zeker een aanrader. Ik ga met veel plezier mijn werk toekomst tegemoet. Bedankt Annemarie!

Angelique

Junior Recruiter

Annemarie heeft mij, als loopbaancoach enorm geholpen! In een aantal gesprekken, met ernaast huiswerk en een paar tests, heeft ze me goed laten nadenken over wat ik kan en wat ik wil. En ze heeft mij in laten zien dat ik meer kan als ik dacht!

Denise

Projectleider

Bij de start van het coaching traject was ik behoorlijk stuurloos. Ik heb nooit een duidelijk beeld gehad van een ideale functie of baan... Annemarie heeft mij geholpen om meer te focussen op mijn talenten en positieve competenties maar zeker ook te leren van mijn energievreters. Met huiswerk op maat en met fijne gesprekken bleek het coaching traject een leuke en leerzame ontdekkingstocht. Ik kijk nu positiever en zekerder naar mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt en maak dankbaar gebruik van de handvatten welke Annemarie mij heeft aangereikt!

Joey

Sales Manager

De observaties van loopbaancoach Annemarie Dumpel bieden, samen met het op maat gemaakte programma, een goede loopbaan-heroriëntatie. Annemarie haalt je bestaande talenten en mogelijkheden naar de oppervlakte. Deze bewustwording van passies en uitdagingen zijn de basis voor een volgende stap in je loopbaan. Een loopbaantraject bij Annemarie is een cadeau aan jezelf waaruit je voldoening en zingeving voor de lange termijn kan putten.

Linda

Allround Retail Specialist

Annemarie heeft mij als loopbaancoach in eerste instantie zelf aan het werk gezet. Door de huiswerk-oefeningen en de gesprekken met haar kreeg ik zicht op mijn talenten en interesses, waardoor ik mijn zelfvertrouwen weer terugvond. Annemarie is een rustige empathische vrouw die mij heeft laten inzien wat een juiste brief, cv en elevator pitch en een goed LinkedIn profiel kunnen opleveren. Door het loopbaantraject met Annemarie te bewandelen kon ik uiteindelijk kiezen uit 3 banen!

Veelgestelde vragen

Wat houdt outplacement in?

We maken samen met jou een overzichtelijk beeld van jouw wensen en mogelijkheden. Verder kijken we naar wat jij nodig hebt om de volgende stap in jouw loopbaan te zetten. Dat vertalen we in een concreet plan. Dat plan is realistisch en haalbaar. Daarmee kun je zelf verder aan de slag gaan. Maar dat wil help ik je bij het solliciteren.

Wat levert een outplacement mij op?

Een traject levert je altijd iets op. En dat is steeds iets zeer persoonlijks: Het levert je inzichten in jezelf op, maakt duidelijk wat het beste bij je past en bied je structuur en praktische hulp om dit te kunnen bereiken. Dat geldt zowel voor iemand die reeds een bepaalde nieuwe functie op het oog heeft maar nog niet weet hoe nu verder. Als ook voor iemand die eigenlijk niet precies weet wat die verder met zijn carrière wil en kan.

Hoe lang duurt een outplacementtraject?

Een outplacementtraject kan 3 tot tot 12 maanden duren. Hoe lang het traject duurt hangt af van jouw situatie. Eenbaankiezen.nl biedt bij voorkeur een compact en intensief traject van circa 3 maanden. Je hebt eerst een intakegesprek om jouw vraag duidelijk te krijgen en af te spreken hoe we het samen gaan aanpakken. Daarna volgen binnen circa drie maanden 8 tot 10 gesprekken.

Zitten er voor mij kosten aan een loopbaantraject?

Als particulier kunt je gebruik maken van het speciale kortingstarief voor particulieren. Als jouw werkgever betaalt, geldt het tarief voor bedrijven.

Start met outplacement

Richt je op de toekomst en ga met mij op zoek naar een passende baan, waarin je al je talenten kunt inzetten. We gaan praktisch en concreet aan de slag met gesprekken en oefeningen.

Ik nodig je graag uit voor een intakegesprek. We gaan in op jouw vragen en ik vertel je wat ik je kan bieden en wat ik van je verwacht. Na afloop besluiten we of we samen in zee gaan.

Jo Bauerlaan 11
2642CC Pijnacker
Mail: annemarie@eenbaankiezen.nl
Telefoonnummer: +316-401-578-25
BTW NR: NL144978945B01BA

Al meer dan 100+ mensen geholpen

Ontdek waar je goed in bent

Ruim 25 jaar ervaring in outplacement