Annemarie Dumpel

Loopbaancoach

Gelukkig zijn en je fit en vitaal voelen. Dat wil toch iedereen?

Soms zitten stressklachten dit in de weg. Dan ben je moe, gestresst en gespannen. Weet je niet hoe je hieruit komt?
 Als stress & burn-out coach help ik je van deze klachten af. Door jaren lange praktijkervaring heb ik mij volledig gespecialiseerd in burn-outs. Ik maak een stappenplan en we zorgen dat jij weer weer energie en zin krijgt in alles wat je doet.

Stress & burn-out coach

NOLOC Register loopbaanprofessional

Al honderden mensen geholpen

Meer dan 25 jaar ervaring

Is stress & burn-out coaching iets voor mij?

Herken jij jezelf hierin?

Ben jij moe of voel je je uitgeput?

Weet jij niet hoe je het piekeren moet stopzetten?

Ben je snel geïrriteerd?

Voel je je gejaagd of rusteloos?

Ben je vergeetachtig?

Kun jij je niet meer concentreren?

Dan is dit het moment om te kiezen voor stress of burn-out coaching!

Met intensieve en persoonlijke coaching streven wij naar een beter leven na je burn-out. De (negatieve) ervaring die je hebt opgedaan ga je omzetten in een kracht!

Annemarie Dumpel

Stress- en Burn-out coach

Loopbaancoach en Jobcoach

Netwerk en Loopbaanexpert

Mijn persoonlijke loopbaan

Vanaf 1993 was ik personeelsadviseur bij o.a. een verzekeringsmaatschappij. In deze functie hield ik mij bezig met ziekteverzuim-begeleiding, loopbaancoaching, werving- en selectie en opleidingen.

Naast een opleiding in stress & burn-out coaching en loopbaancoaching heb meerdere cursussen en opleidingen gevolgd. Ik doe eigenlijk wel ieder jaar een cursus of opleiding omdat ik energie krijg van leren en het belangrijk vind om mij te  blijven ontwikkelen.

Waar word ik blij van?

Voor mij is het mijn antwoord hierop helder. Ik ben blij als mensen weer energie krijgen, terugkomen in hun kracht en weer plezier hebben in alles wat ze doen. Want dat is het allerbelangrijkste.

Wat komt aan bod bij stress & burn-out coaching?

1

Ik begin ieder traject met een vrijblijvende gratis kennismaking. In dit gesprek leren we elkaar kennen en verkennen we jouw coachvraag. Na dit gesprek beslissen we of we met elkaar een traject aangaan en op welke manier.

2

In deze fase maken we een analyse van stressklachten en stressbronnen. We kijken naar:

 • Stresshistorie, verloop van je klachten
 • Je stressbronnen werk en privé en je energiegevers en energievreters
 • Je dagstructuur

3

In de derde fase  werken we aan het herstellen van jouw energie en je fysieke conditie en we kijken naar:

 • Je slaap
 • Je voeding
 • Je leef- en werkgewoonten
 • Je beweging
 • Je ontspanning
 • Piekerhygiëne

4

In deze fase van de coaching versterken we jouw van competenties en onderzoeken we hoe jij met stress omgaat. Dit omvat:

 • Wat zijn mijn belemmerende overtuigingen?
 • Hoe kom ik eraan en hoe kom ik ervan af?
 • Zo nodig werken we aan je zelfvertrouwen
 • Je leert je grenzen bewaken en wordt assertiever

5

Ook leer ik je omgaan met stress en emoties. Dit omvat:

 • We maken een analyse van jouw stresscoping
 • Wat voel ik? Omgaan met angst, boosheid, enzovoort

6

Wat zijn mijn talenten?

We onderzoeken jouw levensmissie, talenten en drijfveren.  Dit omvat:

 • Wie ben ik, wat zijn mijn waarden en levensmissie?
 • Wat kan ik, wat zijn mijn talenten?
 • Wat wil ik, wat zijn mijn drijfveren?
 • Passend werk, blijven, veranderen of weggaan?

7

Resultaat

Tot slot begeleid ik je in je werkhervatting en werken we aan terugvalpreventie. Dit omvat:

 • Hulpbronnen en valkuilen bij terugkeer
 • Welke aanpassingen zijn nodig binnen het werk?
 • Leren omgaan met dagelijkse stress

Online coaching

Blijf je liever thuis of is face-to-face niet mogelijk? Dan spreken we elkaar online. Je kan dan in je eigen vertrouwde omgeving blijven.

De voordelen van online coaching

 • Geen reistijd
 • In je eigen vertrouwde omgeving
 • Geen reiskosten
 • Wereldwijd bereik
 • Geen software nodig

Coaching is een waardevolle investering

Coaching is een waardevolle investering en een cadeau voor jezelf. Door middel van coaching kan je (terugkomende) problemen en vraagstukken onder handen nemen en oplossen, waardoor je weer energie en tijd krijgt voor positieve dingen. Als je weer beseft wie je bent, wat je kan en wat je belangrijk vindt, kan je de juiste beslissingen nemen op alle vlakken.

Hoeveel gesprekken heb ik nodig?

Afhankelijk van jouw situatie kan een traject van 6 – 8 gesprekken voldoende zijn Tussen de afspraken zit circa 2 weken. Deze tijd gebruik je om de zaken voor je zelf op een rijtje te zetten en om opdrachten uit te werken.

Prijzen

Coaching is een waardevolle investering.

Online kennis maken gratis

sessie van 45 minuten

Eén vrijblijvende kennismaking
Online of telefonisch
verdere verplichtingen
Particulier tarief 85

sessies van circa 90 minuten

Je betaalt per vervolgsessie.
op de tijd letten
Tarief voor bedrijven 135

sessies van circa 90 minuten

Als de werkgever betaalt is het tarief 135 euro per sessie.
uurtarief

Waar spreken we af?

Face to face gesprekken op mijn woonadres in Pijnacker hebben mijn voorkeur. Maar als jij dit prettig vindt kunnen we elkaar ook wandelend in de buitenlucht spreken.

Ben ik de juiste coach voor jou?

Graag nodig ik je uit voor een gratis kennismakingsgesprek. Na deze kennismaking beslissen we of we met elkaar een traject aangaan. Ik nodig je dan ook van harte uit om een afspraak te maken om te ervaren dat ik de juiste coach voor jou ben!

Of zoek jij een loopbaancoach?

Met loopbaancoaching help ik jou om in beweging te komen en de baan én het leven te krijgen wat bij jou past. Ik daag je uit om veranderingen door te voeren zodat je je talenten gaat gebruiken, zowel persoonlijk als voor je carrière. Kijk op eenbaankiezen.nl

Reviews

Vera

Verpleegkundige

Door de fijne gesprekken met Annemarie heb ik geleerd waar mijn kwaliteiten liggen en mijn sterke eigenschappen. Door het huiswerk en de oefeningen heb ik ingezien wat mijn energiegevers en –nemers zijn. Ook heeft het coachingstraject (wat zeker niet nodeloos gerekt wordt) mij andere inzichten gegeven op wat voor mij belangrijk is in mijn werk. Er worden ook echt praktische handvatten aangereikt. Een aanbeveling waard!

Taufan

Hardware Engineer

Annemarie heeft mij geholpen om mijn drijfveren in mijn werk inzichtelijk te krijgen. Waar krijg ik energie van op het werk, wat zijn energienemers. Annemarie luistert, observeert en stelt de juiste vragen tijdens haar coach-sessies. Hierbij oordeelt ze niet en stelt ze zich open voor je persoonlijke verhaal. Door de diverse opdrachten zet ze je aan het werk om dit zelfinzicht te verkrijgen. Mij heeft het geholpen om een objectief beeld te krijgen van wat mijn sterke eigenschappen zijn, en welke richting ik wil opgaan. Bedankt hiervoor!

Annette

Adviseur

De meest uiteenlopende opleidingen en trainingen heb ik bekeken. Tot echte stappen kwam het niet. Samen met Annemarie ben ik stap voor stap gaan onderzoeken waar mijn drijfveren, motivatie en talenten liggen. Wat geeft me energie en wat kost me energie. De TMA analyse was daarbij een heel handig hulpmiddel. Annemarie luistert goed en is tegelijkertijd heel praktisch. Ter voorbereiding op elke afspraak maak je één of meerdere opdrachten. Voor mij was dat een stok achter de deur. Deze opdrachten geven je inzicht en vertrouwen in je eigen kwaliteiten. Vooral ook omdat Annemarie de essentie er goed weet uit te lichten.

Shannon

Junior Recruiter

Annemarie is een open-minded, vriendelijke en erg warme vrouw met jarenlange ervaring in “personeelszaken”. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak en heb ontzettend veel geleerd van de gesprekken. Ze heeft mij uitgedaagd om anders te denken. Om meer “out of the box” te denken waardoor ik meer in mogelijkheden ben gaan denken. Ik ontdekte dat mijn kwaliteiten beter aansluiten bij een heel andere richting. Het werd mij duidelijk dat er heel veel mogelijk is, als je maar gedreven en gemotiveerd bent. Ook heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ga mij professioneel verder ontwikkelen. Zonder de hulp van Annemarie was ik nooit in deze richting gaan denken en daar ben ik haar heel dankbaar voor!

Denise

Projectleider

Bij de start van het coaching traject was ik behoorlijk stuurloos. Ik heb nooit een duidelijk beeld gehad van een ideale functie of baan... Annemarie heeft mij geholpen om meer te focussen op mijn talenten en positieve competenties maar zeker ook te leren van mijn energievreters. Met huiswerk op maat en met fijne gesprekken bleek het coaching traject een leuke en leerzame ontdekkingstocht. Ik kijk nu positiever en zekerder naar mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt en maak dankbaar gebruik van de handvatten welke Annemarie mij heeft aangereikt!

Sjors

Ondernemer

Ik heb Annemarie leren kennen als een open en toegankelijke vrouw. Dankzij haar professionele begeleiding, juiste tools en vaardigheden heeft ze me erg geholpen om de juiste richting te vinden in mijn loopbaan. Annemarie is erg flexibel maar kan op het juiste moment de teugels goed aantrekken. Door haar sociale en empathische vaardigheden hebben we veel goede en fijne gesprekken gehad.

Linda

Allround Retail Specialist

Annemarie heeft mij als loopbaancoach in eerste instantie zelf aan het werk gezet. Door de huiswerk-oefeningen en de gesprekken met haar kreeg ik zicht op mijn talenten en interesses, waardoor ik mijn zelfvertrouwen weer terugvond. Annemarie is een rustige empathische vrouw die mij heeft laten inzien wat een juiste brief, cv en elevator pitch en een goed LinkedIn profiel kunnen opleveren. Door het loopbaantraject met Annemarie te bewandelen kon ik uiteindelijk kiezen uit 3 banen!

Veelgestelde vragen

Wanneer moet ik betalen?

Er wordt per sessie afgerekend dus je kan ten alle tijden stoppen. Er zijn geen kleine lettertjes of contracten waar je aan vast zit.

Wat kost een coach traject voor rekening van de werkgever?

Ik reken 135 euro per gesprek. Voor bedrijven kan er een inschatting gemaakt worden hoeveel sessies iemand nodig heeft en kan er een totaalfactuur gemaakt worden.

Wanneer spreken we af?

Sessies zijn mogelijk op: maandag overdag en avond, dinsdag overdag en avond, woensdag overdag en avond, donderdag overdag en avond, vrijdagmiddag

Start met coaching

Ik nodig je graag uit voor een kennismakingsgesprek.  Graag “burn-out coaching” vermelden.

Na afloop besluiten we of we samen in zee gaan.

Jo Bauerlaan 11, 2642CC Pijnacker
Mail: annemarie@eenbaankiezen.nl
Telefoonnummer: +31640157825
BTW NR: NL144978945B01BA

Al honderden mensen geholpen

Meer dan 25 jaar ervaring als personeelsadviseur

NOLOC Register loopbaanprofessional

Stress & burn-out coach