Annemarie Dumpel

Loopbaancoach

Zoek jij outplacement in Den Haag of Rotterdam?

Met een outplacementtraject help ik jou zo snel mogelijk weer aan de slag te gaan. En dit doe ik op basis van jouw wensen en behoeften. Daardoor krijg je een helder zelfbeeld en inzicht in je wensen, idealen en doelen. Daarna vertalen we dit naar een profielschets en actieplan waarbij je realistische doelen stelt.

Loopbaancoaching

Stress & Burn-out coaching

Studiekeuzecoach

Outplacement

Re-integratie 2 spoor trajecten

Is loopbaancoaching iets voor mij?

Annemarie is een hele warme en lieve coach. Empathisch luisteren, de juiste en gerichte vragen stellen zijn een paar van haar sterke kanten. Ik heb bevestiging van mijn kwaliteiten gekregen. Daarnaast heeft het coachingstraject mijn zelfvertrouwen een boost gegeven.

Martje

Junior Recruiter

Herken jij jezelf hierin?

Zoek je een baan waarin al je talenten benut worden?

Wil je een carrièreswitch maken maar weet je niet hoe?

Ben je ontslagen of overtollig geworden door een reorganisatie?

Kun jij veel meer aan dan dat je tot nu toe gedaan hebt?

Zoek jij vooral een baan die goed verdient?

En wil jij een baan die jou voldoening en energie geeft?

Ben je ontslagen of overtollig geworden door een reorganisatie? Met outplacement van eenbaankiezen.nl krijg je professionele begeleiding naar een nieuwe baan waar jouw ogen van gaan twinkelen! Daardoor maak je veel meer kans op die felbegeerde baan. Je krijgt optimale begeleiding in alle fases van het sollicitatieproces en we houden contact totdat jij een baan gevonden hebt.  Hoe lang het traject duurt hangt af van jouw situatie. Met kennis van de arbeidsmarkt en mijn kritische blik help ik jou op weg naar een nieuwe baan!

Voordat ik aan dit traject begon had ik weinig zelfvertrouwen. Ik dacht dat de meeste werkgevers niet op mij zaten te wachten. Door het traject met Annemarie heb ik geleerd om mijn eigen negatieve gedachtes kritisch te onderzoeken en deze te vervangen door positieve gedachten die mij verder helpen. Verder heeft Annemarie mij met nuttige tips voorbereid op sollicitatiegesprekken en was ze ook bereid om mijn sollicitatiebrieven van feedback te voorzien. Dankzij Annemarie kan ik beter omgaan met tegenslagen en heb ik de regie weer terug over mijn eigen loopbaan.

Tim

Jurist

Annemarie Dumpel

Zeer ervaren loopbaancoach

TMA certified professional

Erkend Noloc Register loopbaanprofessional

Mijn persoonlijke loopbaan

Vanaf 1993 ben ik personeelsadviseur geweest bij o.a. een verzekeringsmaatschappij. In deze functie deed ik loopbaancoaching, werving- en selectiegesprekken en gaf ik opleidingsadviezen. In 2006 heb ik succesvol een opleiding voor loopbaanadviseur afgerond. Sindsdien is loopbaancoaching mijn passie.

Sinds kort ben ik netwerkpartner van re-integratiebedrijf IdPlein.  Ook voor IdPlein doe ik loopbaancoaching, outplacement, re-integratie 2e spoor, Werkfit en Naar Werk trajecten voor het UWV.

Waar word ik blij van?

Voor mij is het mijn antwoord hierop helder. Als loopbaancoach kan ik doen wat ik altijd al leuk heb gevonden; mensen helpen in hun loopbaan door actief en praktisch mee te denken over de volgende stap in hun carrière. Ik ben blij als mensen weer energie krijgen van hun baan en plezier hebben in hun werk. Want dat is het allerbelangrijkste.

De meest uiteenlopende opleidingen en trainingen heb ik bekeken. Tot echte stappen kwam het niet. Samen met Annemarie ben ik stap voor stap gaan onderzoeken waar mijn drijfveren, motivatie en talenten liggen. Wat geeft me energie en wat kost me energie. De TMA analyse was daarbij een heel handig hulpmiddel. Annemarie luistert goed en is tegelijkertijd heel praktisch. Ter voorbereiding op elke afspraak maak je één of meerdere opdrachten. Voor mij was dat een stok achter de deur. Deze opdrachten geven je inzicht en vertrouwen in je eigen kwaliteiten. Vooral ook omdat Annemarie de essentie er goed weet uit te lichten.

Annette

Adviseur

Wat komt aan bod bij outplacement?

1

Kennismaken in een proefsessie

Je bent van harte welkom voor een proefsessie! In deze sessie van ongeveer 90 minuten kunnen we in alle rust stilstaan bij vragen die je hebt over je loopbaan. Je kunt je vraag toelichten en mijn coaching ervaren. Ook bespreken we je werkervaring aan de hand van je CV. We bepalen samen het thema en invulling van een eventueel outplacementtraject. Na het gesprek beslissen we of we met elkaar een traject aangaan. Een proefsessie kost 75 euro. Je hoeft deze niet zelf te betalen als je werkgever het traject vergoedt.

2

We zoeken naar jouw rode draad

In deze fase kijk je achteruit. Je leert eerst om het verlies van je baan te accepteren. Daarna besteden we aandacht aan jouw levensloop en je maakt de balans op van je leven en je loopbaan tot nu toe. Je vindt de volgende vragen beantwoord:

 • Waardoor ben ik geworden wie ik ben?
 • Wat heb ik tot nu toe in mijn carrière gedaan?
 • Wat was leuk, wat niet? En waarom niet?

3

Wat is het DNA van jouw persoonlijkheid?

In de derde fase krijg je een helder beeld van jouw persoonlijkheid en talenten. Je maakt online een vragenlijst over je drijfveren en talenten en deze brengt op objectieve wijze jouw persoonlijkheidsprofiel in beeld. Jouw voorkeuren worden in kaart gebracht en daarmee ook je denkprocessen. Met deze TMA talentenanalyse krijg je een antwoord op de volgende vragen:

 • Wat zijn mijn talenten en drijfveren?
 • Wat zijn mijn kwaliteiten?
 • Hoe onderscheid ik mij van anderen?
 • Wat is mijn ideale werkomgeving?
 • Hoe kijken anderen naar mij?
 • Hoe kan ik mijzelf typeren?

4

Waar krijg jij energie van?

In deze fase van de loopbaancoaching ontdek je wat jij belangrijk vindt in werk en waar jij energie van krijgt. Ook onderzoek jij jouw belemmeringen, waardoor je tot nu toe nog niet in staat was om je wensen in praktijk te brengen. Je vindt de volgende vragen beantwoord:

 • Wat zijn mijn belemmerende overtuigingen? Hoe kom ik eraan en hoe kom ik ervan af?
 • Waar word ik blij van en wat drijft mij?
 • Hoe kan ik het plezier in mijn werk weer terugkrijgen?

5

Beroepenschatkist

Als je goed wil onderzoeken in welke beroep(en) en branche jouw ervaring en kwaliteiten passen, gebruiken we de beroepenschatkist in kaart vorm. Hiermee wordt meteen helder in welke richting je het moeten zoeken. Dit leidt soms tot verrassende en onverwachte keuzes en maakt de zoektocht naar een nieuwe inrichting van de loopbaan veel gemakkelijker.
In deze sessie onderzoeken we:

 • Welke branches zijn er eigenlijk allemaal en hoeveel beroepen bestaan er?
 • Welk werk past het beste bij mijn talenten?
 • In welke beroepen en branches kan ik direct starten gelet op mijn kennis en ervaring?
 • Wat zijn mijn mogelijkheden?

6

Op weg naar een nieuwe baan!

In de laatste fase stel je zelf een profielschets, een persoonlijk actieplan en een helder cv op. We verbeteren je CV en ik help je om je goed te presenteren. Hierbij krijg je antwoord op volgende vragen:

 • Je kan beschrijven, wie je bent, wat je kan en wat je wil.
 • Wat ga ik doen om mijn doel te bereiken?
 • Hoe kan je in beeld te komen bij potentiële werkgevers of opdrachtgevers?
 • Hoe schrijf ik een goede sollicitatiebrief?
 • Hoe moet ik een cv maken?
 • Hoe moet ik mijn LinkedIn profiel opstellen?
 • Hoe bereid ik mij voor op een sollicitatiegesprek?

7

Resultaat

Met loopbaancoaching creëer je een helder zelfbeeld en inzicht in je wensen en idealen. Je vertaalt deze naar een concreet actieplan waarbij je realistische doelen stelt. In het traject stel ik vragen en ik luister goed naar wat je zegt, zonder te oordelen.  Ik begeleid je in je zoektocht naar de antwoorden op jouw vragen. Ik stimuleer je om verder te kijken dan de gebaande paden. Ik confronteer en prikkel waar nodig. En ik hou het vooral praktisch en concreet en werk niet met ingewikkelde of zweverige methoden.

Als loopbaancoach houdt Annemarie je een spiegel voor en biedt ze goede begeleiding bij allerlei arbeidsvraagstukken. Ze is betrokken en ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Ik ben ik nu zekerder en bewuster en enthousiast op zoek gegaan naar een nieuwe baan. Het traject heeft mij bevestigd dat je nooit te oud bent om te leren. Ik heb toch zeker nieuwe inzichten gekregen waarmee ik een volgende stap kan maken, ondanks dat het traject voor mij een bevestiging was dat ik al werkzaam was in een richting die goed bij bij past.

Linda

Technisch assistent

Re-integratie 2e spoor

Wanneer je niet meer terug kan keren in je oude baan, is de stap naar nieuw werk vaak pittig. Zeker wanneer je zelfvertrouwen een deukje heeft opgelopen. Toch zijn er altijd mogelijkheden om een nieuwe start snel dichterbij te brengen.

Eenbaankiezen.nl zorgt ervoor dat je in beweging komt, zelfvertrouwen en energie krijgt. Dit begint bij de ontdekkingstocht naar wat je eigenlijk écht wil en kan. En wat heb je nodig om je hoofd weer vrij te maken om die nieuwe start te maken?

Eenbaankiezen.nl helpt je werkgever om zo goed mogelijk invulling te geven aan de re-integratie verplichtingen in het kader van de Wet Verbetering Poortwachter.

Online coaching

Blijf je liever thuis of is face-to-face niet mogelijk? Dan spreken we elkaar online. Je kan dan in je eigen vertrouwde omgeving blijven.

De voordelen van online coaching

 • Geen reistijd
 • In je eigen vertrouwde omgeving
 • Geen reiskosten
 • Wereldwijd bereik
 • Geen software nodig

Samen de baan zoeken die bij je past

Solliciteren doe je niet elke dag. Ga dan niet in je eentje ploeteren, maar zoek hulp. Zo maak je veel meer kans op die felbegeerde baan. Je krijgt begeleiding in alle fases van het sollicitatieproces en je deelt je opstekers en teleurstellingen. Ik help je met het beschrijven van je kwaliteiten en het verbeteren van je CV. Want jij moet bij je gesprekken steeds een goede indruk maken. En dat vreet energie. Met mij kun je je twijfel en onzekerheid delen en die gesprekken oefenen. Met kennis van de arbeidsmarkt en mijn kritische blik volg ik jou op weg naar een nieuwe baan!

Bij de start van het coaching traject was ik behoorlijk stuurloos. Ik heb nooit een duidelijk beeld gehad van een ideale functie of baan. Annemarie heeft mij geholpen om meer te focussen op mijn talenten en positieve competenties maar zeker ook te leren van mijn energievreters. Met huiswerk op maat en met fijne gesprekken bleek het coaching traject een leuke en leerzame ontdekkingstocht. Ik kijk nu positiever en zekerder naar mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt en maak dankbaar gebruik van de handvatten welke Annemarie mij heeft aangereikt!

Denise

Projectleider

Hoeveel gesprekken heb ik nodig?

Afhankelijk van je situatie bestaat een traject uit minimaal 6 gesprekken. Een volledig traject bestaat uit 10 gesprekken en duurt 5 maanden. Tussen de afspraken zit circa 2 weken. Deze tijd gebruik je om de zaken voor je zelf op een rijtje te zetten en om opdrachten uit te werken.

Prijzen incl. btw.

Coaching is een waardevolle investering.

proefsessie 80

1e sessie van 90 minuten

ervaar mijn coaching
toelichting van jouw coach vraag
terugblikken op jouw loopbaan tot nu toe
ontdekken of er een wederzijdse klik is
uitleg van het traject wat jij nodig hebt
na afloop besluiten we of we verder gaan
alles inclusief 1995

10 sessies

onderzoek naar waarden en drijfveren
TMA talentenanalyse
beroepskeuzetest
onderzoek naar energiegevers en -vreters
app-contact tussen de sessies
hulp bij het schrijven van je profielschets
begeleiding bij het solliciteren
verkort traject 1295

6 sessies

inzoomen op
wie jij bent
wat je kan
wat jij gaat doen
een TMA-talentenanalyse
een beroepskeuzetest

Een heroriëntatie op mijn loopbaan heeft mij nieuwe inzichten gegeven in wie ik ben en wat ik wil. Annemarie heeft mij daar op een professionele en gestructureerde manier mee geholpen. Haar vriendelijke benadering en oprechte aandacht krijg je er gratis bij.

Sander Oosterhout

Sales Manager

Waar spreken we af?

Mijn bezoekadres is: Jo Bauerlaan 11, 2642CC Pijnacker. Dit is een ongeveer een kwartier rijden vanaf Rotterdam en Den Haag.

Ben ik de juiste coach voor jou?

Ik ga graag direct van start met een proefsessie van circa 90 minuten waarin we grondig je werkervaring evalueren en je mijn coaching kunt ervaren. In dit gesprek kijken we ook of er een wederzijdse klik is en of er een match is tussen jouw vraag en de mijn aanbod. Na deze kennismaking beslissen we of we met elkaar een traject aangaan.

Je bent van harte welkom om een afspraak te maken en te ervaren dat ik de juiste coach voor jou ben!

 

Of heb jij spanningsklachten of ben je burn-out?

Soms zitten stressklachten dit in de weg. Dan ben je moe, gestresst en gespannen. Weet je niet hoe je hieruit komt? Als stress & burn-out coach help ik je van deze klachten af. Door jaren lange praktijkervaring heb ik mij volledig gespecialiseerd in burn-outs. Ik maak een stappenplan en we zorgen dat jij weer weer energie en zin krijgt in alles wat je doet. Kijk HIER

Nog meer reviews

Vera

Verpleegkundige

Door de fijne gesprekken met Annemarie heb ik geleerd waar mijn kwaliteiten liggen en mijn sterke eigenschappen. Door het huiswerk en de oefeningen heb ik ingezien wat mijn energiegevers en –nemers zijn. Ook heeft het coachingstraject (wat zeker niet nodeloos gerekt wordt) mij andere inzichten gegeven op wat voor mij belangrijk is in mijn werk. Er worden ook echt praktische handvatten aangereikt. Een aanbeveling waard!

Taufan

Hardware Engineer

Annemarie heeft mij geholpen om mijn drijfveren in mijn werk inzichtelijk te krijgen. Waar krijg ik energie van op het werk, wat zijn energienemers. Annemarie luistert, observeert en stelt de juiste vragen tijdens haar coach-sessies. Hierbij oordeelt ze niet en stelt ze zich open voor je persoonlijke verhaal. Door de diverse opdrachten zet ze je aan het werk om dit zelfinzicht te verkrijgen. Mij heeft het geholpen om een objectief beeld te krijgen van wat mijn sterke eigenschappen zijn, en welke richting ik wil opgaan. Bedankt hiervoor!

Annette

Adviseur

De meest uiteenlopende opleidingen en trainingen heb ik bekeken. Tot echte stappen kwam het niet. Samen met Annemarie ben ik stap voor stap gaan onderzoeken waar mijn drijfveren, motivatie en talenten liggen. Wat geeft me energie en wat kost me energie. De TMA analyse was daarbij een heel handig hulpmiddel. Annemarie luistert goed en is tegelijkertijd heel praktisch. Ter voorbereiding op elke afspraak maak je één of meerdere opdrachten. Voor mij was dat een stok achter de deur. Deze opdrachten geven je inzicht en vertrouwen in je eigen kwaliteiten. Vooral ook omdat Annemarie de essentie er goed weet uit te lichten.

Shannon

Junior Recruiter

Annemarie is een open-minded, vriendelijke en erg warme vrouw met jarenlange ervaring in “personeelszaken”. Ik voelde mij bij haar op mijn gemak en heb ontzettend veel geleerd van de gesprekken. Ze heeft mij uitgedaagd om anders te denken. Om meer “out of the box” te denken waardoor ik meer in mogelijkheden ben gaan denken. Ik ontdekte dat mijn kwaliteiten beter aansluiten bij een heel andere richting. Het werd mij duidelijk dat er heel veel mogelijk is, als je maar gedreven en gemotiveerd bent. Ook heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ik ga mij professioneel verder ontwikkelen. Zonder de hulp van Annemarie was ik nooit in deze richting gaan denken en daar ben ik haar heel dankbaar voor!

Denise

Projectleider

Bij de start van het coaching traject was ik behoorlijk stuurloos. Ik heb nooit een duidelijk beeld gehad van een ideale functie of baan... Annemarie heeft mij geholpen om meer te focussen op mijn talenten en positieve competenties maar zeker ook te leren van mijn energievreters. Met huiswerk op maat en met fijne gesprekken bleek het coaching traject een leuke en leerzame ontdekkingstocht. Ik kijk nu positiever en zekerder naar mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt en maak dankbaar gebruik van de handvatten welke Annemarie mij heeft aangereikt!

Sjors

Ondernemer

Ik heb Annemarie leren kennen als een open en toegankelijke vrouw. Dankzij haar professionele begeleiding, juiste tools en vaardigheden heeft ze me erg geholpen om de juiste richting te vinden in mijn loopbaan. Annemarie is erg flexibel maar kan op het juiste moment de teugels goed aantrekken. Door haar sociale en empathische vaardigheden hebben we veel goede en fijne gesprekken gehad.

Linda

Allround Retail Specialist

Annemarie heeft mij als loopbaancoach in eerste instantie zelf aan het werk gezet. Door de huiswerk-oefeningen en de gesprekken met haar kreeg ik zicht op mijn talenten en interesses, waardoor ik mijn zelfvertrouwen weer terugvond. Annemarie is een rustige empathische vrouw die mij heeft laten inzien wat een juiste brief, cv en elevator pitch en een goed LinkedIn profiel kunnen opleveren. Door het loopbaantraject met Annemarie te bewandelen kon ik uiteindelijk kiezen uit 3 banen!

Veelgestelde vragen

Wanneer moet ik betalen?

Het totaalbedrag moet voor de 2e sessie betaald worden. In termijnen betalen is bespreekbaar. Als je besluit te stoppen met onze samenwerking dan vind ik dat natuurlijk erg jammer. Dit betekent echter niet dat je de overeenkomst tussentijds kunt opzeggen. Je betaalt alsnog het volledige bedrag. Je ontvangt dus geen geld van mij terug. Als je in termijnen betaalt, dan blijft die betaalverplichting bestaan voor de nog niet betaalde termijnen.

Wat is een TMA-talenten analyse en wat kost deze?

Met behulp van een TMA talentenanalyse krijg je inzicht in 44 talenten, 22 drijfveren en 53 competenties. Je krijgt een uitgebreide analyse van je kwaliteiten, valkuilen en aandachtspunten. Ook wordt duidelijk voor welke competenties je veel of minder talent hebt en welke leer- en communicatiestijlen het best bij je passen. Met de TMA talentenanalyse krijg krijg je antwoord of je op de goede plek zit of dat de nieuwe functie bij je past. En je krijgt antwoord op de vragen: Wat zijn mijn unieke talenten? Voor welke competenties heb ik veel talent? Wat belemmert mij in mijn functioneren? Welke competenties kan ik ontwikkelen? Wil je geen coach traject maar alleen de online talenten analyse en een face tot face nabespreking? Dan betaal je 495 euro. Dit bedrag is voor drie online testen persoonlijkheid/talenten + beroepsinteresse + capaciteitentest en de nabespreking. Let wel: elders kost een TMA-talentenanalyse 595 euro!

Wanneer spreken we af?

Sessies zijn mogelijk op: maandag 10 uur, 14:00 uur en 19:00 uur dinsdag 13:30 uur, 15:30 uur en 19:00 uur woensdag 13:30 uur, 15:30 uur en 19:30 uur donderdag 13:00 uur, 15:30 uur

Wil je een gemaakte afspraak verzetten?

Verzetten van een afspraak kan dit alleen kosteloos tot 4 werkdagen voor de afspraak. Daarna moet je voor de nieuwe afspraak een nieuwe sessie volledig betalen.

Plan nu meteen een afspraak

Ik nodig je graag uit voor een kennismaking! Na afloop besluiten we of we samen in zee gaan.

 

Jo Bauerlaan 11, 2642CC Pijnacker
Mail: annemarie@eenbaankiezen.nl
Telefoonnummer: +316 47 98 93 59
BTW NR: NL144978945B01BA

Ervaren loopbaancoach

Stress & burn-out coach

NOLOC Register loopbaanprofessional

TMA certified professional