Annemarie Dumpel

Loopbaancoach

Deze analyse helpt jou een baan kiezen

Kies voor een TMA talentenanalyse of beroepskeuzetest als je niet weet welk beroep je leuk vindt of niet weet welk werk bij jou past. Je onderzoekt hierbij je je persoonlijkheid, vaardigheden en belangstellingsgebieden.

Al meer dan 100 mensen geholpen

NOLOC erkend en TMA certified

Ruim 25 jaar ervaring als loopbaancoach

Ontdek waar je goed in bent

Door de fijne gesprekken met Annemarie heb ik geleerd waar mijn kwaliteiten liggen en mijn sterke eigenschappen. Door het huiswerk en de oefeningen heb ik ingezien wat mijn energiegevers en –nemers zijn.

Vera

Verpleegkundige

Herken jij jezelf hierin?

Zoek je een baan waarin je talenten benut worden?

Wil je een baan die beter verdient?

Blijf jij bij je huidige baan omdat je dat makkelijk uitkomt?

Kun jij veel meer aan dan dat je op dit moment doet?

Heb je geen uitdaging meer in je werk?

Wil jij een baan die jou voldoening en energie geeft?

De oplossing is deze beroepskeuzetest

Met een beroepskeuzetest en het evaluatiegesprek ontdek je welk beroep (en welke opleiding) het beste bij je past. Met een TMA Talentenanalyse krijg je beter zicht op je persoonlijkheid, natuurlijke talenten en de aanleg die je hebt voor bepaalde competenties (in hoeverre je die makkelijk of moeilijk kan aanleren). Vervolgens vertalen we dit naar een concreet actieplan waarbij je realistische doelen stelt.

 

Annemarie luistert, observeert en stelt de juiste vragen tijdens haar coach-sessies. Hierbij oordeelt ze niet en stelt ze zich open voor je persoonlijke verhaal. Mij heeft het geholpen om een beeld te krijgen van wat mijn sterke eigenschappen zijn.

Taufan

Hardware Engineer

Annemarie Dumpel-van Peet

Zowel loopbaancoach, carrièrecoach, loopbaanbegeleider als jobcoach

Ruim 25 jaar ervaring als personeelsadviseur en loopbaancoach

Ervaring in werving en selectie, carrièreplanning en opleidingsvraagstukken

Mijn persoonlijke loopbaan

Vanaf 1993 ben ik personeelsadviseur geweest bij o.a. een verzekeringsmaatschappij. In deze functie deed ik loopbaancoaching, werving- en selectiegesprekken en gaf ik opleidingsadviezen. In 2006 heb ik succesvol een opleiding voor loopbaanadviseur afgerond. Loopbaancoaching is mijn passie. Naast een opleiding in loopbaancoaching ben ik gecertificeerd Master Practitioner, een opleiding over communicatie en het verkrijgen van een beter zelfbewust zijn.

Waar word ik blij van?

Voor mij is het mijn antwoord hierop helder. Als loopbaancoach kan ik doen wat ik altijd al leuk heb gevonden; mensen helpen in hun loopbaan door actief en praktisch mee te denken over de volgende stap in hun carrière. Ik ben blij als mensen weer energie krijgen van hun baan en plezier hebben in hun werk. Want dat is het allerbelangrijkste.

Zeer tevreden over haar coachingstraject. Van begin tot het einde een luisterend oor. Goede adviezen en tips waar je wat aan hebt. Verstand van haar vak. Erg behulpzaam en vriendelijk. Zeker een aanrader.

Melissa

Jurist Omgevingsrecht

Samen de baan zoeken die bij je past

Werk is het leukste wanneer er voor jou een uitdaging in zit en je er voldoening uit haalt omdat het dat het werk je lukt. Je werk moet aansluiten bij je eigenschappen en vaardigheden. Daarbij moet je over voldoende hulpbronnen en ontplooiingsmogelijkheden beschikken, feedback ontvangen en steun van je collega’s krijgen. Met mijn loopbaancoaching gaan we dit tot op de bodem uitzoeken.

Stappen beroepskeuze test

1

Vrijblijvend intakegesprek

Ik begin ieder traject met een vrijblijvende proefsessie. In dit gesprek leren we elkaar kennen en verkennen we jouw coachvraag. Na dit intakegesprek beslissen we of we verder gaan met de beroepskeuzetest of kan jij kiezen voor een volledig coachtraject met meerdere gesprekken.

2

Test

Je kunt kiezen voor een beroepskeuzetest ( 99 euro) of de TMA talentenanalyse (395 euro). De TMA Talentenanalyse is complexer en meet op 22 drijfveren en 44 talenten. Dit levert een uitgebreider en genuanceerder beeld op.

Je krijgt van mij een link toegestuurd van de test, die je thuis maakt in je eigen tempo en wanneer jij dat wil.

Voor 395 euro krijg je een intake, een TMA-analyse en een nabespreking van de analyse. Je kunt daarna vrijblijvend meer vervolggesprekken afspreken.

3

Gesprek

Nadat je de test thuis hebt gemaakt, maken we een afspraak voor een vervolggesprek. In dit gesprek bespreken met de testrapportage.

Wat levert een Online Talentenanalyse op?

  • Zicht op jouw talenten die jou zo bijzonder maken.
  • Zelfvertrouwen wat helpt om jezelf te presenteren.
  • Een focus van jouw ontwikkelingsgebieden.
  • Een beeld van jouw meest ideale werkomgeving.
  • Een professionele rapportage die jou een duidelijk zicht geeft op jouw vervolgstappen.

Annemarie is een hele warme en lieve coach. Empathisch luisteren, de juiste en gerichte vragen stellen zijn een paar van haar sterke kanten. Ik heb bevestiging van mijn kwaliteiten gekregen. Daarnaast heeft het coachingstraject mijn zelfvertrouwen een boost gegeven.

Martje

Junior Recruiter

Online coaching via Skype of FaceTime

Tijd wordt tijd steeds schaarser. Ik bied ook online coaching aan, via Skype of FaceTime en dus op afstand, gecoacht te worden. Door gebruik te maken van webcam en het internet kunnen we elkaar horen én zien.

Misschien vind je deze manier van coaching zelfs prettiger dan reguliere face-to-face gesprekken. Je bevindt je in je eigen vertrouwde omgeving. Zorg wel dat je niet gestoord kunt worden. Mijn ervaring is dat deze manier van coaching net zo effectief is als traditionele face-to-face gesprekken.

Verdere voordelen van Skype zijn:

  • Geen reiskosten, reistijd of files
  • Op je eigen plek met je eigen favoriete soort koffie/thee
  • Er zijn geen kosten aan verbonden
  • Wereldwijd bereik
  • De Skype software is gratis en eenvoudig te downloaden

Coaching is een waardevolle investering

Coaching is een waardevolle investering en een cadeau voor jezelf. Door middel van coaching kan je (terugkomende) problemen en vraagstukken onder handen nemen en oplossen, waardoor je weer energie en tijd krijgt voor positieve dingen. Als je weer beseft wie je bent, wat je kan en wat je belangrijk vindt, kan je de juiste beslissingen nemen op alle vlakken.

Bij de start van het coaching traject was ik behoorlijk stuurloos. Ik heb nooit een duidelijk beeld gehad van een ideale functie of baan... Annemarie heeft mij geholpen om meer te focussen op mijn talenten en positieve competenties maar zeker ook te leren van mijn energievreters. Met huiswerk op maat en met fijne gesprekken bleek het coaching traject een leuke en leerzame ontdekkingstocht. Ik kijk nu positiever en zekerder naar mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt en maak dankbaar gebruik van de handvatten welke Annemarie mij heeft aangereikt!

Denise

Projectleider

Hoeveel gesprekken heb ik nodig?

Als je start met een beroepskeuzetest is één gesprek voldoende om in actie te komen.  Afhankelijk van je vraag kan je besluiten tot een vervolgtraject van 5 gesprekken om een blijvende verandering in te zetten in je loopbaan. Tussen de afspraken zit circa 2 weken. Deze tijd gebruik je om de zaken voor je zelf op een rijtje te zetten en om opdrachten uit te werken.

Prijzen

Coaching is een waardevolle investering.

Proefsessie 70 excl btw

90 minuten

Om te beginnen spreek ik graag een proefsessie af. Hierna beslissen we of we verder gaan met een beroepskeuzetest of TMA talentenanalyse. Een telefonisch kennismakingsgesprek van 30 minuten is gratis en ook vrijblijvend. Test
TMA talentenanaylse
Beroepskeuzetest 99 excl btw

90-120 minuten

Je maakt thuis in jouw eigen tempo en tijd de beroepskeuzetest en en we maken daarna een afspraak voor een uitgebreid evaluatiegesprek. Een test voor beroepskeuze levert je het meeste resultaat op als je de tijd neemt om de resultaten te bespreken met een loopbaancoach. Intake.
TMA Talentenanalyse 395 excl btw

90 -120 minuten

De TMA Talentenanalyse brengt 22 drijfveren, 53 competenties en 44 talenten in kaart. De Talentenanalyse is positief, niet veroordelend en biedt alle inzicht in talenten en beste carrièremogelijkheden. De prijs is voor de intake, de analyse en het gesprek. Volledig loopbaan heroriëntatietraject

Loopbaancoaching aftrekken van de belasting

Je kunt loopbaancoaching als studiekosten opgeven bij de aangifte van inkomstenbelasting. Afhankelijk van je inkomen krijg je tussen de 32% tot 52% terug.

De kosten voor zijn aftrekbaar, met uitzondering van reiskosten. Er geldt een drempel van € 250,-. Het is belangrijk de nota in één belastingjaar te betalen, anders wordt er tweemaal rekening gehouden met de € 250,- drempel. Informeer altijd bij de belastingdienst.

Annemarie haalt je bestaande talenten en mogelijkheden naar de oppervlakte. Deze bewustwording van passies en uitdagingen zijn de basis voor een volgende stap in je loopbaan. Een beroepskeuze-traject bij Annemarie is een cadeau aan jezelf waaruit je voldoening en zingeving voor de lange termijn kan putten.

Joey

Sales Manager

Waar spreken we af?

Het heeft mijn voorkeur om in Pijnacker af te spreken. In overleg is een andere plaats of via Skype en FaceTime ook mogelijk.

Ben ik de juiste coach voor jou?

Mijn aanpak is praktisch en concreet. Ik werk niet met ingewikkelde modellen of theorieën, maar werk vanuit de persoon. Ik stel vragen en ik luister goed naar wat je zegt, zonder te oordelen. Ik ben hierbij direct en zonodig confronterend. Alleen als jij dit wil plannen we een afspraak in voor een vervolggesprek. Ik nodig je dan ook van harte uit om te ervaren dat ik de juiste coach voor jou ben!

Reviews

Vera

Verpleegkundige

Door de fijne gesprekken met Annemarie heb ik geleerd waar mijn kwaliteiten liggen en mijn sterke eigenschappen. Door het huiswerk en de oefeningen heb ik ingezien wat mijn energiegevers en –nemers zijn. Ook heeft het coachingstraject (wat zeker niet nodeloos gerekt wordt) mij andere inzichten gegeven op wat voor mij belangrijk is in mijn werk. Er worden ook echt praktische handvatten aangereikt. Een aanbeveling waard!

Taufan

Hardware Engineer

Annemarie heeft mij geholpen om mijn drijfveren in mijn werk inzichtelijk te krijgen. Waar krijg ik energie van op het werk, wat zijn energienemers. Annemarie luistert, observeert en stelt de juiste vragen tijdens haar coach-sessies. Hierbij oordeelt ze niet en stelt ze zich open voor je persoonlijke verhaal. Door de diverse opdrachten zet ze je aan het werk om dit zelfinzicht te verkrijgen. Mij heeft het geholpen om een objectief beeld te krijgen van wat mijn sterke eigenschappen zijn, en welke richting ik wil opgaan. Bedankt hiervoor!

Melissa

Jurist Omgevingsrecht

Zeer tevreden over haar coachingstraject. Van begin tot het einde een luisterend oor. Goede adviezen en tips waar je wat aan hebt. Verstand van haar vak. Erg behulpzaam en vriendelijk. Zeker een aanrader. Ik ga met veel plezier mijn werk toekomst tegemoet. Bedankt Annemarie!

Angelique

Junior Recruiter

Annemarie heeft mij, als loopbaancoach enorm geholpen! In een aantal gesprekken, met ernaast huiswerk en een paar tests, heeft ze me goed laten nadenken over wat ik kan en wat ik wil. En ze heeft mij in laten zien dat ik meer kan als ik dacht!

Denise

Projectleider

Bij de start van het coaching traject was ik behoorlijk stuurloos. Ik heb nooit een duidelijk beeld gehad van een ideale functie of baan... Annemarie heeft mij geholpen om meer te focussen op mijn talenten en positieve competenties maar zeker ook te leren van mijn energievreters. Met huiswerk op maat en met fijne gesprekken bleek het coaching traject een leuke en leerzame ontdekkingstocht. Ik kijk nu positiever en zekerder naar mijn mogelijkheden op de arbeidsmarkt en maak dankbaar gebruik van de handvatten welke Annemarie mij heeft aangereikt!

Joey

Sales Manager

De observaties van loopbaancoach Annemarie Dumpel bieden, samen met het op maat gemaakte programma, een goede loopbaan-heroriëntatie. Annemarie haalt je bestaande talenten en mogelijkheden naar de oppervlakte. Deze bewustwording van passies en uitdagingen zijn de basis voor een volgende stap in je loopbaan. Een loopbaantraject bij Annemarie is een cadeau aan jezelf waaruit je voldoening en zingeving voor de lange termijn kan putten.

Linda

Allround Retail Specialist

Annemarie heeft mij als loopbaancoach in eerste instantie zelf aan het werk gezet. Door de huiswerk-oefeningen en de gesprekken met haar kreeg ik zicht op mijn talenten en interesses, waardoor ik mijn zelfvertrouwen weer terugvond. Annemarie is een rustige empathische vrouw die mij heeft laten inzien wat een juiste brief, cv en elevator pitch en een goed LinkedIn profiel kunnen opleveren. Door het loopbaantraject met Annemarie te bewandelen kon ik uiteindelijk kiezen uit 3 banen!

Veelgestelde vragen

Wat houdt een beroepskeuze-traject in?

We maken samen met jou een overzichtelijk beeld van jouw wensen en mogelijkheden. Verder kijken we naar wat jij nodig hebt om de volgende stap in jouw loopbaan te zetten. Dat vertalen we in een concreet plan. Dat plan is realistisch en haalbaar. Daarmee kun je zelf verder aan de slag gaan. Maar als je wilt, kan ik je daarbij ondersteunen.

Wat levert een beroepskeuze-traject mij op?

Een traject levert je altijd iets op. En dat is steeds iets zeer persoonlijks: Het levert je inzichten in jezelf op, maakt duidelijk wat het beste bij je past en bied je structuur en praktische hulp om dit te kunnen bereiken. Dat geldt zowel voor iemand die reeds een bepaalde nieuwe functie op het oog heeft maar nog niet weet hoe nu verder. Als ook voor iemand die eigenlijk niet precies weet wat die verder met zijn carrière wil en kan.

Hoe lang duurt een beroepskeuze-traject?

Als je start met een beroepskeuzetest is één gesprek voldoende om in actie te komen.  Afhankelijk van je vraag kan je besluiten tot een vervolgtraject van 5 gesprekken om een blijvende verandering in te zetten in je loopbaan. Tussen de afspraken zit circa 2 weken. Deze tijd gebruik je om de zaken voor je zelf op een rijtje te zetten en om opdrachten uit te werken.

Zitten er voor mij kosten aan een beroepskeuze-traject ?

Als particulier kunt je gebruik maken van het speciale kortingstarief voor particulieren. Als jouw werkgever betaalt, geldt het tarief voor bedrijven.

Maak een beroepskeuzetest

Richt je op de toekomst en ga met mij op zoek naar een passende baan, waarin je al je talenten kunt inzetten. Jij maakt eerst de test en met mijn advies maak je een actieplan.

Jo Bauerlaan 11
2642CC Pijnacker
Mail: annemarie@eenbaankiezen.nl
Telefoonnummer: +316-401-578-25
BTW NR: NL144978945B01BA

Al meer dan 100 mensen geholpen

Ontdek waar je goed in bent

Ruim 25 jaar ervaring als loopbaancoach